Lamusa Agroindustrial és una empresa del grup Solà, familiar i profundament lligada al camp espanyol. Els seus orígens s’han de buscar a principis de segle XX, a la província d’Osca. Des dels seus inicis, el Sr. Labad i el Sr. Mur aposten per la innovació i el desenvolupament per a situar-se com un dels primers fabricants a Espanya d’eines agrícoles, la majoria d’elles de tracció animal.

Labad Mur, S.A., LAMUSA, és referencia en la mecanització a Espanya, prova del seu dinamisme i innovació és l’existència de moltes patents, algunes d’elles es remunten a la dècada dels 50.

En els anys 80 LAMUSA passa a ser propietat de Vicente Canales, empresari emprenedor de Monzón que modernitza i revitalitza la marca.

Vicente Canales, en col·laboració amb el primer fabricant de sembradores d’Espanya, Maquinària Agrícola Solà, S.L., inicia una nova etapa de fabricació i comercialització que el situa en poc temps com una de les marques punteres d’Espanya de sembra.

En els anys 89/90 l’empresa aconsegueix una licitació internacional a Algèria pel subministrament de 850 sembradores, ajudant enormement a situar-se com un dels principals fabricants de sembradores.

Uns anys més tard, el 1996, Maquinària Agrícola Solà, S.L. compra la marca LAMUSA i el know-how associat a la firma. Avui, LAMUSA és una reconeguda marca de prestigi que opera als mercats internacionals com a garantia de robustesa i fiabilitat.